Spoločnosť Deichmann ako zamestnávateľ

Skupina DEICHMANN so sídlom v Essene je stále v stopercentnom vlastníctve zakladateľskej rodiny Deichmann. Spoločnosť je lídrom na európskom maloobchodnom trhu s obuvou a zamestnáva takmer 48 000 ľudí v približne 4 600 pobočkách v 31 krajinách po celom svete.

Vďaka tomu, že spoločnosť Deichmann nie je zaťažená úvermi, môže byť našim zamestnancom spoľahlivým partnerom. Prejavilo sa to napríklad v posledných neistých rokoch, kedy trh značne ovplyvnila pandémia Covid-19 a následne priniesla ekonomickú neistotu taktiež vojna na Ukrajine. V týchto krízach sme za našimizamestnancami vždy stáli a na rozdiel od mnohých ostatných firiem sme zamestnancov neprepúšťali.

V Deichmanne sme si vedomí, že firma môže dobre fungovať len vďaka ľuďom, ktorí v nej pracujú a každý deň odvádzajú skvelú prácu. Vieme tiež, že zamestnanci sú tím najväčším bohatstvom, ktoré firma má. Preto sa snažíme byť dobrým zamestnávateľom, na ktorého sa naši kolegovia a naše kolegyne môžu spoľahnúť.

 

Na čom si u nás zakladáme?

Vážime si ľudí a výkonu
Ceníme si výkonu každého jednotlivca a dávame príležitosť u nás kariérne i osobnostne rásť. Táto filozofia zaručuje istotu zamestnania pre schopných zamestnancov – od študentov po vedúcich pracovníkov. Vedľa dobrého základného platu a ďalších zaujímavých benefitov ponúkame provízie z obratu.

Ceníme si tímovosti
Vážime si zamestnancov – každého kolegu a kolegyňu rešpektujeme ako osobnosť. Jasná firemná kultúra zameraná na človeka a tímového ducha zaručuje aj vo vysokom pracovnom tempe istotu férového prístupu.

Pomáhame ľuďom rásť
Základom nášho úspechu sú naši zamestnanci, preto ich podporujeme nielen zaškolením, ale taktiež ďalším vzdelávaním a kariérnymi možnosťami. Spoločne potom prispievame k firemnému rastu a sociálnej angažovanosti.

 

Čo spoločnosť Deichmann znamená pre našich zamestnancov?

Snažíme sa zo všetkých síl držať sa hlavných myšlienok našej spoločnosti, a to predovšetkým tej, ktorá hovorí, že spoločnosť musí slúžiť ľudom.

Zaujímalo nás, ako spoločnosť Deichmann skutočne vnímajú naše kolegyne a kolegovia. Aby sme to zistili, spýtali sme sa všetkých našich zamestnancov na jednoduchú otázku: “Povedzte nám prosím tromi slovami, čo pre vás znamená Deichmann?”

Odpovede si môžete prehliadnuť v grafike nižšie.

 
 

Páčia sa vám naše myšlienky a hodnoty? Neustále hľadáme vysoko motivovaných, výkonovo orientovaných spolupracovníkov, ktorí by sa radi uplatnili v modernej a úspešnej spoločnosti. Budeme veľmi radi, ak sa o zamestnanie v našej spoločnosti budete uchádzať aj vy.

 

DEICHMANN-OBUV SK medzi TOP 5 zamestnávateľmi roku 2023

Naša spoločnosť DEICHMANN-OBUV SK sa môže pýšiť ocenením pre 5 najlepších slovenských zamestnávateľov v kategórii Obchod a služby v ankete NAJZAMESTNÁVATEĽ 2023. O udelení ocenenia rozhodovali zamestnanci, verejnosť aj odborná porota.

 

Spoločnosť Deichmann – to je príbeh úspechu

Už viac než 100 rokov vedie firmu rodina Deichmann a jej expanziu financuje výhradne z vlastných zdrojov. Vďaka nezávislosti na bankových inštitúciách môže firma poskytnúť istotu zamestnania všetkým pracovitým kolegyniam a kolegom – od praktikantov až po vedúcich pracovníkov. Začnite aj vy písať svoj príbeh úspechu vo férovej firme.

Princípy úspechu spoločnosti Deichmann

  • celosvetový priamy predaj
  • plochá organizačná štruktúra a tímová práca
  • firemná kultúra orientovaná na človeka

Dôraz kladieme na spoľahlivé a partnerské jednanie s našimi obchodnými partnermi. Spoločnosť Deichmann sa cíti byť viazaná svojím Etickým kódexom.

 

Sociálne zodpovedná spoločnosť – vaša zmysluplná práca

Časť svojho hospodárskeho zisku investuje spoločnosť Deichmann do nespočetných sociálnych projektov doma i v zahraničí. Tieto iniciatívy siahajú od podpory pre znevýhodnených mladistvých až po pomoc zamestnancom v núdzi. Viac o sociálnej angažovanosti firmy nájdete tu.